Yengeç Burcu Günlük Yorumu (30 Aralık 2007)
(Yengeç Burcu 30 Aralık 2007 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan yengeç burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Yengeçler bugün, 24 Ocak tarihine kadar Yay burcunda seyrini sürdürecek Venüs gezegeni,gündelik iş hayatınız ve birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınızla birebir ilişkilerinizde daha iyimser bir tutum içinde olmanızı gerektirmektedir. Normal zamanlarda oldukça hassas ve kırılganlığa müsait olan sizler elinizden geldiğince bu duygularınızı ayarlayarak ilişkiler kurmaya çalışmalısınız. Mesleki faaliyetler yine bu dönemde sizin yurtdışı bağlantılarına geçmenizi, belirli bir dönem için işinizle alakalı yolculuklar yapmanızı, değişik insanlarla bir araya gelmenizi ve görüş alışverişinde bulunmanızı, işinizin verimi açısından bilgi ve eğiminize önem vermenizi de sağlayabilir. Başkalarıyla ortak işlerin de bu dönemde görülmesi gayet doğal olabilir. Deneyimlere oldukça açık, keşif isteğiniz yüksek olacağından araştırma konularında ortak çalışmalarda bulunmak gibi aktivitelere rastlanabilir. Eğitim seviyenizin yüksekliği ve çevrenizdeki popülerliğiniz size yardımcı olabilir. bu enerjiden daha geniş bir şekilde Ocak aylık yorumunuzda söz edeceğim.
Akşamüzeri 15:38 de Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, eviniz, aileniz ve sevdiklerinizle paylaşım içinde olmaya özen göstereceğiniz ve belki de yeni bir yılı birlikte kaşılaşacağınız kişilerle şimdiden bir araya geleceğiniz bir Pazar günü olabilir. Sahiplenici, koruyucu ve kollayıcı tavırlarınızla herkesi kucaklamaya çalışabilirsiniz. Huzursuzluktan ve karmaşadan uzak durmak isteğinizin yoğun olacağı etkiler altındasınız.
Not: Yükselen burcunuzun yorumlarını okumayı ihmal etmeyiniz.Sabah GazetesiBugün inatçı tavırlarınız yüzünden tepki görebilirsiniz. Fakat yakın kan bağı olduğunuz kişilerin, bazı beklentilerine cevap vermek zorunda kalacaksınız. Fedakarlık konusunda beklenenin üstünde bir performans sergilemeniz, olumlu düşüncelere neden oluyor. Çelişkilerinizle savaşmayı biliyorsunuz.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Yengeç Burcu Günlük Yorumu (30 Aralık 2007) |